Palmilehemaal

vamos a la playa oh o-o-o-oh

neljapäev, veebruar 23, 2006

Prantsuse õhtusöök, Perojo ja unine neljapäev

Eile õhtul tegi Mathieu, prantslasest korterikaaslane, meile kõigile õhtusöögi. Riisiroog, mille nimeks sai Un poco de todo(natuke kõike:) ja pärast siis shokolaadikook ka..kook oli küll super-super hea. Alustasime söömisega viiekesi, hiljem tulid 4 prantslast ka ja päris öösel enne baari minekut kaks Eesti tüdrukut ja türklane Cem.

Baari nimi, kus käisime oli Perojo. See on koht, kus kolmapäeviti ainult erasmuslased kokku tulevad. Jõudsime kohale umbes kell 1. Maja oli puupüsti rahvast täis ja tuttavaid inimesi liikus ka üsna palju. Nii palju oli meid, et ma ei näinud purskkaevugi ja astusin ühe jalaga vette:)...vähemalt läks olemine veic jahedamaks. Mina tulin koju kell 3, sest kliinik ootas hommikul. Teistel käis pidu hommikuni.

No ja täna siis oli mega unine neljapäev, silmad vajusid kogu aeg kinni. Jube unega võitlus! Ja just täna oleks peaaegu kliinikus kauem läinud...murphy seadus. Täna tegime kliinikus ise ortoose, ühe kipsist tooli oleme teinud ja ühe seisulaua. Protsess ise näeb välja nii: laps kooritakse riidest lahti, pannakse suka sisse( elastik sidemesse), edasi katsutakse leida õige asend,näiteks selili, et teha seisulauda. Lõpuks pannakse laps "kipsi". Päris huvitav oli mökerdada....sai kipsikunstis kätt proovida.

Kui koju tulime oli ainult üks mõte peas-->tahaks magada. Läksime siis kell 2 päeval magama ja ärkasime kell 6 ja avastasime, et olime ilusa, täiesti selge ilma maha maganud. Nats kahju:D!

Aga nüüd lõpetan, varsti on õhtusöögi aeg, täna on plaanis pasta. Homme on meie kord midagi eestipärast kokata. Kõik ettepanekud ja head ideed on teretulnud!

4 Comments:

At 9:04 PM, Anonymous Anonüümne said...

jooge viina ja s66ge hapukurke...

 
At 10:54 PM, Anonymous Anonüümne said...

Ilusat eesti sünnipäeva teile seal!
...ja mis siis muud kui verikäkki ja seajalga, teisipäeval ju vastlapäev....
Liisu, me tegime Leenuga täna Sinu traditsioonilist küpsisetorti. Käisin just naca servast salaja proovimas, aga nii hea kui Sul, ei ole.
PS. Homme siis Kikule kolmas kuld. Hoidke pöialt!

 
At 1:20 PM, Anonymous Anonüümne said...

Ei noh, tõeline eesti toit on ikka sült :D. Aga selle keetmisega läheb teil seal raskeks. Ka kama poleks paha aga vaevalt, et seda seal saada on. Nii, et jääbki Liisu kuulus küpsisetort:D.Igatahes head kokkamist.

 
At 1:47 PM, Anonymous Anonüümne said...

Kartulid hakklihakastmega on selline asi, mida v2lismaalased proovinud pole. Ja Prahas olevatele hispaanlastele maitses see p2ris h2sti. Edu!
Ahjaa... laske kohalikel endale hispaania omletti teha. T2iega hea! Kui Eestisse kohtume, siis saame omavahel v6rrelda, kas erinevatest piirkondadest p2rit hispaanlased teevad antud omletti erinevalt.
toredat synnip2eva!

 

Postita kommentaar

<< Home