Palmilehemaal

vamos a la playa oh o-o-o-oh

pühapäev, aprill 16, 2006

Arjuna ja Gandharvika; eestlaste miiting

see oli küll mõnda aega tagasi, aga veebruaris käisid meil külas Arjuna ja Gandharvika. väga armsad ja soojad inimesed.pesapaik oli neil Santa Brigidas (väikeasula Las Palmase lähedal). see, kuidas nad sinna öömaja leidsid ja mis elu seal toimus, on omaette naljakas ooper. esimesed paar päeva viibisid nad aga meie pool. all elutuba, Arjuna, kidra ja japa-mala.
Gandharvika sulandumas ühte Auditoriumi vastas asuva bassuga.Peagi on meil Eestist oodata uusi külalisi. kui kõik läheb plaanikohaselt, saavad need olema Lehar ja Viilup. või olid nad Cristina ja Marit, täpselt ei meenu. nimedega on raskusi.

homme sõidame Liisiga Maspalomasesse. Noorkuu annab õhtul Bali Flori hotellikompleksis kontserdi, kuhu kõik eestlased on oodatud. praegu on tulv: kahel eesti hisp filli tsikil on samuti kodumaalt sõbrannad külas. homme on siis suur miiting. ühtlasi tulevad arutlusele Lähis-Ida tuumarelvastus küsimused, Fiji maksupettus ning Marokko immigrantide elukoha- ja näljahädad. eesmärk on maailmas maha suruda sõjad ja muud kahtlased vidinad.