Palmilehemaal

vamos a la playa oh o-o-o-oh

kolmapäev, aprill 12, 2006

palverännak ja eluring

meil lendasid akna taga pääsukesed. tulid vist Eestist külla. kiirelt vudavad õhus, aga mingi ime läbi õnnestus soovitud hetk ikkagi tabada.
ühel päeval käisime väikesel palverännakul. sõitsime buss nr 41-ga äärelinna ja seadsime sammud ristiga mäe suunas. teekond oli ränk. pärale (st kohale) jõuavad ainult võnkumatud ja tugevad. pildilt võime näha, et palverändur Teddy ei saand nt hakkama. andis enne otsad. whudda puss!Liis tegi talle ära. võidukalt ja mõtlikult risti all. ma ei tea, kas ta on seda teile juba maininud, aga ta on kaua kaalunud nunnaks hakkamist. hmm mul alles praegu koidab, mis aeg on - semana santa. kogematatamalik kokkulangemine. (tõsistele inimestele infoks, et me käisime äärelinnas ühe kõrge mäe otsas, kus oli juhtumisi suur punane rist. me ei tea, mis see seal tegi. aga linnale avanes küll suurepärane vaade ja seda saate näha järgmises postituses.)eluring:
Zara 1guapaseñoravanamees ja Zara 23 tuvi jälle. mul on tuvi-fetish jaa ma tean ja hetkel ei puutu need üldse asjasse, aga kes suudaks ära öelda kolme tuvi fotost... ok, päris paljud.easWC, kargud ja abiline

1 Comments:

At 7:40 AM, Anonymous Anonüümne said...

Teddy ontõesti puss...
ja guapa on ikka guapa ;)

side lõpp! :D

 

Postita kommentaar

<< Home