Palmilehemaal

vamos a la playa oh o-o-o-oh

neljapäev, märts 30, 2006

Jueves

Eile lasime Hospital Negrinist jalga ja ütlesime, et enam ei tule. Esmaspäevast oleme uues kohas. Neljapäev-reede on muud tegemist. hõkhõmm. All pildil Negrini nö sisehoov.
Liis oma juhendaja Danieliga. Minu juhendaja Manuel oli paraku haige või sõitis hoopis Barcelonasse, elumees nagu ta on.kahe harimatu eestlase jaoks tuli üllatusena, et haiglas töötavad robotid, kes transpordivad musta pesu ja süüa. Neil on täpsed marsruudid sisse programmeeritud. oskavad kasutada ka lifti. Kui keegi ette jääb, siis viisakalt peatuvad. Hetkel aga puhkavad. nii nummid. bussi ootamine ja sellega sõit oli omaette ooper. Erinevalt paljudest teistest liinidest, ilmusid 0a ja 0b umbes täpselt siis, kui nad heaks arvasid. Graafikust kinni ei peetud. Paaril korral juhtus ka, et buss jäi üldse tulemata. Üheotsa sõit kestis 30-40 min, kuna ta sõelus pool linna läbi, enne kui meie sihtpunkti tabas. Otse oleks haiglasse vist 8 min-ga jõudnud.hang loose
Mozartid (18a ja 18b). Parempoolne on meie maja. Eelviimase korruse alumise rõdurea rõdu on meie rõdu. Mõlemale poole jookseb korter.
saiaga kalale või sai näkkas hästi... täpselt ei tea. ei küsinud.