Palmilehemaal

vamos a la playa oh o-o-o-oh

pühapäev, märts 19, 2006

Semiootika [vol 1]

Palmases on väga tegijad graffitikunstnikud. Osades kohtades on isegi linn tellimustööd esitanud. Teeb tänavapildi põnevaks.
Mahatma Gandhi
Lennujaama lähedal toodetakse tuulest energiat. Tahaks teada, milleks siuksed volaskid võimelised on. Vb panevad lissalt kasvuhoonetes paar pirni põlema ja ülejäänud energia kulub nende pööramiseks (vastavalt tuule suunale).
lõunarannikul Maspalomases (ehk tõlkes "rohkem tuvisid") on rannas ja düünidel haruldaselt suur nudistide tsoon. andsime ka oma panuse ja lasime päikesel paista sinna, kuhu ta tavaliselt ei paista. kruisisime alasti saksa ja soome ülekaaluliste penskarite vahel. ütleme nii, et leidsime palju uusi sõpru ning seda juttu ei tasu eriti tõsiselt võtta. ja veel: okei, olge paljad, aga palun ärge sörkige! olge vagusi! palun :s
äärelinnas leidsime ukse, mille kohale oli kirjutatud üks mantra. kahjuks avastasin alles hiljem kodus, et selle alla oli keegi haakristi sodinud - oleks teadlikult ja paremini pildile võtnud. svastika varastati enivei Indiast (lihtsalt keerati teistpidi), nii et kõik on kõigega seotud. huvitav, mis tekst jääb mantra ja risti vahele. mitte ei saa aru.
kiirtee ääres on tavaliselt 2 põhihoiatust: alkohol põhjustab õnnetusi ja traksid peale, Karlsson.
illusioon... ignorance is bliss?...