Palmilehemaal

vamos a la playa oh o-o-o-oh

kolmapäev, aprill 12, 2006

Sünnipäev ja salsa


Kõigepealt siis eelmisest teisipäevast...kuupäevaks oli 04.04 ja sain jälle aasta vanemaks, hetkeks tuli vanadushirm ka peale. Hommikul ärkasin selle peale, et keegi koputas akna taga…õnn tuli otse aknast sisseJ. Mel, aitäh mõnusa hommiku eest!

Õhtul käisin sünnipäeva puhul Francescoga pizzat söömas ja grappat joomas. Pizza oli väga super hea, aga grappa…kuidas nüüd itaallasi mitte solvata, ütleme nii et originaalne:D.

Suur sünnipäevapidu sai peetud eelmisel neljapäeval. Nagu Eestis kombeks tegin natuke süüa ka: küpsisetort, õunakook, riisisalat ja supp(viin, fanta ja energiajook). Riisisalat on siinsete inimeste jaoks üks imelik möks, korterikaaslased vaatasid natuke veidra pilguga, et mis asi see nüüd siis on. Ainukesed, kes seda isuga sõid, olime meie, veel 2 eestlast, üks hispaania poiss, kes tahab õppida kuidas salatit teha ja paar itaallast, kes arvatavasti lihtsalt jube näljased olidJ. Koogid see-eest olid kõigile meeltmööda. Kutsusin peole 17 inimest, lõpuks ilmus kohale 35. Ei kujutagi ette, kuidas me kõik ära mahtusime. Kella üheni öösel olime siin ja hiljem läksime edasi, kes koju ja kes tantsima….mina tantsima…

Viimased kolm nädalat olen käinud salsa kursustel. Väga lõbus ettevõtmine, moodustasime erasmuslastest grupi, otsisime õpetaja ja koha. Ettetantsijaks umbes 30 aastane kuubakas, kes lisaks salsale meile aeg-ajalt ka muid Lõuna-Ameerika ja Aafrika tantse õpetab. Üritus toimub kaks korda nädalas poole 10st umbes kella 11ni õhtul. Nii on see teoorias, tegelikkuses läheb tavaliselt kauem, esimene kord tantsisime südaööni, mõned poisid olid hirmul, et peab äkki terve öö salsatama:D. Kuu aega maksab 15 eurot, superodav, Eestis saaks vist selle raha eest 3-4 korda aeroobikas käia.


2 Comments:

At 3:42 PM, Blogger mell said...

tsekkisin, a probleem on selles, et ei leidnud postkasti võtit üles. mingid igivanad arved sealt paistavad. ta kaart võib nende all olla. näis. kui võtit ei leia, lõhkame. annan teada.

 
At 8:54 PM, Blogger Liisukas said...

Ikka ei ole jõudnud kohale, ma nii ootan seda kaarti! Ainuke pärispostiga kaart sel aastal:)

 

Postita kommentaar

<< Home