Palmilehemaal

vamos a la playa oh o-o-o-oh

teisipäev, aprill 25, 2006

Entra en el liquido

Unustasin eile mainida, et nädal tagasi oli meil "eesti õhtu", kus olid esindatud Hanna, Elena, Ülle, Teele, Siret, Veronika, Liis ja ma. Seltskonnamängud oli võtmesõnaks. Igiklassikud nagu "psühholoog" ja "maffia" said tolmu alt välja kaevatud, samuti igast teised muru- ja ringmängud. Ütleme nii, et nalja sai.
Kahel viimasel nädalavahetusel oli bodyboard teema, aga kahjuks ei vedanud lainetega - sutsu väikeseks jäid. Viimasega sõitmine pole keeruline ja suuri lained saab hakata varakult püüdma. Samas veendusin, et surfilauaga on lõbusam.
Pildil Meelis ja Liis (oleme päikest saanud ning karvad on heledaks pleekinud. Liis võttis ennast just topless ja kes veel ei tea, olen ennast kiilaks ajanud).laupäeval patseerisid lahel kite-surferid. väga vinge ikka. kuna seda saab ka Eestis edukalt harrastada, tekkis mul väike tulevikuvisioon.pusjegdaa buudjet solntse, pusjegdaa buudjet njeeba, pusjegdaa buudjet loohe, pusjegdaa buuduu boord...praam nimega Armas toa aknastpühapäevaks ja esmaspäevaks prognoosis 3-meetriseid lained ja nii ka sündis. Las Canterasel oli hullumaja nagu põmslt alati, sest sealsed lained on üksteise otsas kinni, murduvad igalt poolt korraga, väga järsult ning otse liiva. aga paraku on see linnas ainuke koht, kus surfata. suureks üllatuseks murdusid parimad lained, mida olen oma silmaga näinud, otse meie maja ees. all ka pilt ühest: tekkis täiuslik tube, off-shore tuul ning laine hakkas ilusti ühest otsast hargnema. mida veel tahta! kui aga siia surfama tulla, on hinnaks elu, sest nad jooksevad otse massiivsetesse lainemurde kividesse. pildil võib laine kõrguseks olla vabalt 4 meetrit (see on kaldast üsna kaugel ja esiplaanil olevad kivid on kõrgel).